O nas

znak1

Zlatarna Azur vas že več kot 15 let razveseljuje s pestro izbiro lepega nakita iz zlata, belega zlata in srebra. Izbirajte med verižicami, prstani, poročnimi prstani, zapestnicami in uhani – torej nakitom za vse priložnosti in za vsakogar. Niste prepričani, kaj bi izbrali? Obiščite nas v poslovalnici, z veseljem vam bomo prisluhnili in vam svetovali.

Poleg širokega asortimana nakita vam nudimo odlične ročne ure znamke Festina ter odkupujemo lomljeno zlato po zelo ugodnih cenah. Ena od novosti v naši ponudbi so še obeski, ki nadomeščajo izgubljeno življenjsko moč in povečujejo intuicijo. Najbolje delujejo, če se prilegajo na kožo. Tako ustvarjajo široko biopolje.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več